Workshops


 

 

 

Workshops kan tilrettelægges individuelt i samarbejde med jer, eller det kan være en pakkeløsning.

Indholdet kan udover croquis, varieres med tegneøvelser af stilleben, storyboarding, og visuel kommunikation. Alle workshops har indbygget formidling af kreative metoder generelt.

Workshops med AlleKanTegne giver et horisontudvidende løft til medarbejdere, booster slumrende kreative potentialer og skjulte ressourcer. Formidler grundlæggende værktøjer til visuel kommunikation via tegneøvelser, der udvikler deltagernes muligheder for at formidle ideer og skærpe deres samarbejdsevner.

 

Det er ikke væsentligt om du er god til at tegne eller du aldrig har tegnet før, du vil uanset hvad dine forudsætninger er, få en oplevelse der udfordrer dine sanser og flytter dig over i den tilstand hvor hjernen kan være kreativ – den højre hjernehalvdel, dér hvor fantasien, idéerne og lykken sidder.

Ved at tegne stillinger på et halvt til et helt minut i hurtig rækkefølge efter hinanden kommer man ind i et flow hvor bevægelse, balance, tyngde, volumen, lys og skygge bliver selvstændige fixpunkter som øjet søger imod.. og som kun kan fanges hvis man slår den rationelle tænkning fra, lader fornuften og perfektionismen ligge tilbage.. og i stedet lader hånden være i direkte forbindelse med øjet, og bare følge med i hvad øjet ser..

Den flere hundrede år gamle kunstneriske disciplin bliver vejen til at knække koden og give medarbejdere mere kreativitet og glæde i deres arbejdsdag.  Kreativitet er ikke et talent – det er en måde at arbejde på!