Visuel kommunikation


Workshop i kreativitet og visuel kommunikation

Workshops med AlleKanTegne giver et horisontudvidende løft til medarbejdere, booster slumrende kreative potentialer og skjulte ressourcer. Formidler grundlæggende værktøjer til visuel kommunikation via tegneøvelser,  2-3 timers intenst forløb der giver et lynkursus i simple tegneteknikker der vil lære jer at udtrykke jer visuelt – fri af ord og begreber.

I præsenteres for den nyeste viden om kreativ tænkning og forskning i højre-venstre hjernehalvdel, så I kan få indsigt i hvordan man bliver bedre til at idé-generere og hvordan man udvikler en ‘moderne hjerne’.

Workshops i visuel kommunikation kan tilrettelægges individuelt i samarbejde med jer, eller det kan være en pakkeløsning. Den kan være enten med fokus udelukkende på kreative processer og idéflow eller vi kan tilføje elementer, hvor fokus er på hvordan vi bedre udnytter vores kreative kompetencer i et team og hvordan vi kan blive bedre til at kommunikere klart på tværs af faggrupper og projektgrupper bla ved hjælp af simple tegneteknikker der er let at tilegne sig for alle.

 

Vores vinkel er primært baseret på enkle men velafprøvede tegneteknikker, fordi det udvider dit oplevelsesregister og lærer dig at SE den verden du bevæger dig i.

Der er meget godt at sige om tegning og for dig personligt kan det desuden berige dit liv på forskellige planer:

  • At tegne er at se verden og opleve detaljer
  • At tegne er at fordybe sig, og fordybelse minimerer stress.
  • Tegning er en off-line aktivitet uden computer, telefon etc. som gør dig mere aktiv fremfor passiv.
  • Tegning træner hjernens evne til at tænke lateralt og kognitivt og tilføjer nye dimensioner at udtrykke sig på

Tegning styrker højre hjernehalvdel, dér hvor idéerne, fantasien og lykken sidder. Tegning styrker dine kreative kompetencer, derfor er det vejen til at åbne for et bedre flow i din idé-generering og innovative tankeprocesser.