Forberedende kurser


Fra croquis til modeillustration

Kurset er udviklet til at give deltagerne konkrete færdigheder til at tegne og udtrykke sig. Croquis træner dig i at se kroppen og forankre figuren i en realistisk streg. Det giver en grundlæggende sikkerhed til at lege med typer og stil, når du vil tegne modeillustrationer.

Hvem henvender forberedende kurser sig til ?

Har du lyst til at give din indre modeskaber frit spil, undersøge og dyrke din streg, og/eller ønsker du at søge optagelse på Designskolen eller lignende uddannelse, uanset baggrund får du mulighed for at finde frem til dit personlige udtryk.

Dette kursus har fokus på stillinger der fanger blikket, tøjets tekstur og bevægelse om kroppen, og metoder for form, komposition, rytme, proportioner. Vi har tilrettelagt en god blanding af praktisk tegneundervisning, inspirerende oplæg  og sjældenheden – tid til fordybelse.

Vi bryster os af at gøre tingene anderledes, og kan dårligt vente helt til oktober. Vi er ikke selv stødt på et lignende kursus herhjemme, og er vildt begejstrede over forløbet.

Hvad deltagerne får – Indhold

Vi kigger nærmere på hvordan kroppen sættes ind i kontekst af mode, modeverdenen er altid i bevægelse, den er altid på udkig efter nye looks..

Illustrationer skal spejle dette og det er sjovt at overdrive og fantasere ud over virkelighedens grænser. Klassisk smuk eller det humoristiske, magre, frodige, funky, artsy eller stiliserede.. – inspirationskilderne er ubegrænsede.

Kurset kombinerer praktisk tegning med oplæg om dét at skabe, tænke kreativt og hvordan man opøver evnen til at generere flere ideer. Der vil være masser af tegnetid og tid til fordybelse, øvelser og teknikker til at dygtiggøre sig i at tegne, se og iagtage. Se kursusprogram her

Tilmelding

Hos os er det kvalitet fremfor kvantitet, derfor er der kun 15 pladser. Tilmeldingen åbner på fredag d. 26. september.

Send en kort email til Mette på info@allekantegne.dk med Emne: Modeillustration.

Hvor og hvornår?

Kurset afholdes i lækre lokaler i København hver onsdag 17.30 – 19.00. Kursusstart 1. november, 10 kursusgange.