Firmaevents


firma-forside

 

 

 

Alle Kan Tegne’s arrangementer kan tilføre et anderledes kunstnerisk udfordrende element til firmaevents, der på en afslappet men dog udfordrende måde rykker lidt ved den indgroede vanetænkning om at ”jeg er jo ikke kreativ”.  Croquis er en æstetisk aktivitet, hvor vi lægger vægt på at give alle en sjov oplevelse.

Croquis betyder skitse og er tegning på tid efter nøgenmodel hvor du får stimuleret sanserne og trænet kreativiteten.

Man tegner hurtigt og flydende fordi stillingen kun holdes et par minutter. Det bliver kun de allervigtigste streger man kan nå at få ned på papiret, for at give tegningen karakter og udtryk.

Det udfordrer dine sanser og bringer dig over i den tilstand hvor hjernen kan være kreativ – den højre hjernehalvdel, dér hvor bl.a. fantasien, idéerne og lykken sidder.

Det er ikke så vigtigt, om du får ti flotte tegninger med hjem, det væsentlige er den tilstand af flow du tillader din hjerne at springe over i.. Her er ingen facit og ingen logik – og her kan faktisk ikke gøres noget forkert. Her må leges.

 

Visuel kommunikation kan være komplekst og kræve en grafisk designer, men det kan også være helt nede på jorden – det du gør når du forklarer din kollega hvad du mener, mens du skribler på en serviet i kantinen.

Det er bare lettere at forstå hinanden hvis tankerne bliver ledsaget af en simpel stregtegning..

Tegning er en simpel vej til at frigøre sig fra skærmen for en stund og blive venner med et af de ældste redskaber vi har til kommunikation: Blyant og papir!

Et Alle Kan Tegne croquisarrangement til firmaevents handler om tegning, ikke som færdige kunstværker, men en sjov oplevelse som  kaster deltagerne ud i noget de ikke har prøvet før – det vil højst sansynligt være grænseoverskridende for nogle, men stemningen plejer at lette når alle har fået grinet lidt af sig selv og hinanden.